KLOPPERS & KUSSENS VOOR KLANKSCHALEN

Kloppers (mallets) voor klankschalen


Een passende klopper is van groot belang

Het is de combinatie van de klankschaal en de klopper die samen de klank maken.

Hoe kunnen we een klankschaal zo aanslaan dat er een prettige, warme klank te voorschijn komt? Want alleen dan kan de luisteraar zich openen voor de klank. Daarvoor is het gebruik van een passende klopper erg belangrijk.
Bijvoorbeeld: Een klein houten kloppertje zal uit een grote klankschaal alleen de hoge tonen halen. Dat is zo zonde, want zo'n grote schaal heeft heel veel lage, aardende tonen in zich, die er alleen uit te halen zijn met een grote, kwalitatief goede klopper.Aruna heeft kloppers in allerlei soorten en maten, van harde tot zachte, van heel kleine tot heel grote, van licht tot zwaar. De ene klopper is geschikt om de heldere tonen uit de klankschaal te halen, een andere klopper zorgt voor de lage tonen en weer een andere kan de schaal laten zingen. Het is de kunst om een passende klopper bij je klankschaal te vinden.


www.aruna-windchimes.nl/Klankschaal-accessoiresBijzonder grote klankschaal


Zoals in de kop staat: Het is de combinatie van de klankschaal en de klopper die samen de klank maken. Wij kunnen je helpen om de klopper te vinden die past bij jou en je klankschaal.
Door het gebruik van verschillende kloppers kun je meer uit je klankschaal halen. Ook als je maar één klankschaal in je bezit hebt, kun je met behulp van diverse kloppers heel veel soorten tonen uit de schaal halen.
diverse kloppers voor klankschalenkloppers met leer, om klankschalen aan te draaien Houten kloppers met leer bekleed

Deze kloppers geven een zachtere aanslag als een simpele houten klopper. Ze zijn vooral geschikt om een klankschaal aan te wrijven, zodat hij gaat zingen.
Leverbaar in vijf maten. Iedere klant die bij ons een klankschaal koopt, krijgt deze klopper er gratis bij.
klankschalen kloppers met vilt Vilten klopper

Voor een zachtere aanslag en een warmere klank.
Ze zijn leverbaar in diverse maten. Tegenwoordig ook met een rubberen kern.


Kussens en onderzetringen

klankschaal met diverse kussens


Om onder de klankschalen te zetten leveren wij ringen en diverse maten kussentjes.


(naar boven)